Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bernard Krone

Dr. Bernard Krone (născut pe 13 ianuarie 1948 în Spelle, Germania) este un antreprenor german cunoscut pentru fondarea și conducerea companiei Krone Group, un producător de echipamente agricole și vehicule comerciale.

Krone a crescut într-o familie de fermieri și și-a dezvoltat pasiunea pentru mașinile agricole încă de tânăr. După absolvirea școlii, Krone a început să lucreze la fabrica de tractoare a tatălui său, dar și-a dat seama că vrea să producă mașini agricole mai inovatoare și mai eficiente decât cele existente pe piață.

În 1971, Krone a fondat Krone Group, începând cu producția de remorci agricole și extinzându-și treptat afacerea în producția de alte echipamente agricole și vehicule comerciale. Compania a devenit cunoscută pentru inovațiile sale, cum ar fi prima mașină combinată de recoltare a cerealelor cu oțel inoxidabil și sistemul de prelucrare a furajelor „BiG X” pentru silozuri.

Krone a primit numeroase distincții și premii pentru munca sa, inclusiv Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania și titlul de „Omul anului” în industria agricolă germană în 2014.

Proprietarul grupului KRONE, dr. Bernard Krone, aşa cum îl ştia toată lumea, a decedat la data de, 14 octombrie 2022, în Spelle, la vârsta de 82 de ani, după o scurtă perioadă de suferinţă cauzată de o boală severă.

Ultima actualizare: 15:52 | 11.07.2024

Toate drepturile patrimoniale de autor asupra tuturor operelor create de către contractant sau membrii asocierii, aferente produsului sau serviciului livrat, se transferă către autoritatea contractantă .

Site în curs de actualizare

Sari la conținut