Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Karl-Heinz Knoop

Dr. Karl-Heinz Knoop este un executiv de afaceri german care activează în prezent ca Director Financiar (CFO) al companiei Siemens Gamesa Renewable Energy, o companie lider în energie regenerabilă. Acesta s-a alăturat companiei în 2017 și a avut un rol important în dezvoltarea strategiei financiare a companiei și îmbunătățirea performanțelor sale financiare.

Înainte de a se alătura Siemens Gamesa Renewable Energy, Dr. Karl-Heinz Knoop a lucrat timp de mai mulți ani în industria auto, ocupând funcții de conducere în cadrul mai multor companii importante, printre care Audi AG și Volkswagen AG. De asemenea, a lucrat și în cadrul companiei de consultanță Roland Berger Strategy Consultants.

Dr. Knoop a absolvit studii de economie și management la Universitatea din Hohenheim și și-a obținut doctoratul în management la aceeași universitate. El este un expert recunoscut în domeniul financiar și a fost implicat într-un număr mare de tranzacții de fuziune și achiziție și în dezvoltarea de strategii de afaceri în industria auto și în sectorul energiei regenerabile.

Ultima actualizare: 15:52 | 11.07.2024

Toate drepturile patrimoniale de autor asupra tuturor operelor create de către contractant sau membrii asocierii, aferente produsului sau serviciului livrat, se transferă către autoritatea contractantă .

Site în curs de actualizare

Sari la conținut